1 dakika tahmini okuma süresi

Logo Elektronik

Özel Entegratör Nedir?

Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından yetkilendirilen ve mükellefin adına e-Fatura, e-Defter, e-Arşiv Fatura, e-İrsaliye gibi elektronik kayıtları oluşturmaya yetkili aracı kurumlardır.

e-Fatura’da özel entegratör zorunlu mu?

Özel Entegratör kullanımı zorunlu değildir. Fakat özel entegratörlerin kullanıcılar sağladığı büyük kolaylıkla bulunmaktadır. e-Fatura uygulamasını kullanmak isteyen mükellefler 3 farklı şekilde kullanabilir.

1- Gib Portal

2- Entegrasyon

3- Özel Entegraston (özel entegratör)

Gib Portal yada entegrasyon seçeneklerinde mükellefin kendi verilerini kendisi saklamak zorundadır. Özel entegratör kullanmanın avantajı tüm e belge süreçlerinizi yöneten bir kurum ile çalışmanız olacaktır. Sizin adınıza e-belgelerin saklaması sorumluluğu da özel entegratörde olacaktır. Ayrıca entegratörlerin çok sayıda mükellefe hizmet vermek için geliştirdiği uygulamalarda kullanım kolaylığı sağlamaktadır.

e-Arşiv Fatura’da Özel Entegratör zorunlu mu?

Özel Entegratör kullanımı zorunlu değildir. Fakat özel entegratörlerin kullanıcılar sağladığı büyük kolaylıkla bulunmaktadır. e-Arşiv Fatura uygulamasını kullanmak isteyen mükellefler e-fatura sürecinde olduğu gibi 3 farklı şekilde kullanabilir.

1- Gib Portal

2- Entegrasyon

3- Özel Entegraston ( özel entegratör )

Logo e-Fatura

e-Fatura sürecinde olduğu gibi Gib Portal yada entegrasyon seçeneklerinde mükellefin kendi verilerini kendisi saklamak zorundadır. Özel entegratör kullanmanın avantajı tüm ebelge süreçlerinizi yöneten bir kurum ile çalışmanız olacaktır. Sizin adınıza e-belgelerin saklaması sorumluluğu da özel entegratörde olacaktır. Ayrıca entegratörlerin çok sayıda mükellefe hizmet vermek için geliştirdiği uygulamalarda kullanım kolaylığı sağlamaktadır.

e-Logo Nedir?

Türkiye’nin e’si olarak bilinen e-Logo’nun tüm yazılımlarla entegre olabilen altyapısı, müşteri odaklı hizmet anlayışı ve uzman kadrosu ile dijital dönüşüm süreçlerinizi kolaylaştırın.

Türkiye’de özel entegratörler içerisinde geliştirilen inovatif ürünlerle pazara yön veren, müşterilere en yakın olan ve ihtiyaçlarına en doğru çözümleri sunan, müşteri memnuniyeti en yüksek ve en çok tercih edilen dijital dönüşüm ortağıdır.

Hizmet verdiğimiz her sektörde; müşterilerimizin ihtiyaçlarından yola çıkarak oluşturduğumuz inovatif ve yüksek kalite standartlarına sahip ürün ve hizmetlerimizle, müşterilerimizin dijital dönüşüm süreçlerini hızlı ve kolay yönetmelerini sağlıyoruz. Bu sayede, özel entegratör olarak müşterilerimizin işlerini daha düşük maliyetlerle daha verimli yönetmelerini ve rakiplerine göre rekabet gücü kazanmalarını amaçlıyoruz.

e-Logo, şirketinizi geleceğe emin adımlarla taşımak için dijital dönüşüm süreçlerinizde yanınızda. Siz işinizi büyütürken dijital dönüşümü uzmanına bırakın rahat edin.

E-Dönüşüm

  • e-Fatura
  • e-Arşiv
  • e-Defter
  • e-İrsaliye
  • e-Müstahsil Makbuzu

Kullandığınız program için özel entegratörlük sistemi arayışı içerisindeyseniz bizlerle iletişime geçebilirsiniz.