3 dakika tahmini okuma süresi

Logo  Program Modülleri

LOGO Perakende Modülü

Logo’nun; mağazaların operasyonel faaliyetlerinin otomasyonu ve etkin yönetimi için geliştirdiği bir çözümdür.

  • Barkod Etiket Tasarımı ve Basımı
  • Malzeme Sınıfları
  • Satış Konfigürasyon Yönetimi
  • Satış Konsolu2/Satış Konsolu 3
  • Pos Genius 2/3 Entegrasyonu

fonksiyonlarını içerir.

Logo  Mobile Sales Programı

Logo Mobile Sales

Farklı coğrafi lokasyonlarda ve farklı ekiplerle yürütülen saha satış süreçlerinizi Logo Mobile Sales ile dijital ve merkezî bir yapıya kavuşturun. Satış ekiplerinizin verimliliğiyle birlikte müşteri memnuniyetini de artırın.

Satış ekiplerinin sıcak ve soğuk satış süreçlerini telefon, tablet, mobil el terminali gibi mobil cihazlar üzerinden yönetmesini sağlayan Logo Mobile Sales saha satış yönetimi çözümü, satış verimliliğini artırırken müşteri taleplerinin de en iyi şekilde karşılanmasını mümkün kılıyor.

Logo Mobile Sales Avantajları Nelerdir?

Hızlı ve kolay arayüz

Avantajlı arayüzü sayesinde personel müşteri ile görüşme sağlarken aynı anda siparişi girip, faturasını keserek tahsilat işlemlerini sağlayabilmektedir.

Ürün barkodu okutma ve sesli komut

Cep telefonunuza ve tabletlerinize uygulamayı indirip kameraları kullanarak barkodları okutabilirsiniz böylece istediğiniz anda her yerden işlerinizi kolayca sürdürebilirsiniz.

GPS ile konum bilgisi kaydı

Sahada yapılan işlemlerde GPS özelliği sayesinde müşterinin koordinatı, işlem süresi vb. tüm ayrıntılara kolayca ulaşabilirsiniz.

Bluetooth bağlantılı yazıcı

Tüm faturalarınıza Bluetooth üzerinden bağlantı sağlayarak anında faturalarınızın basımlarını gerçekleştirebilirsiniz.

Özel fatura tasarımları

İşletmenize özel fatura tasarımları ile her zaman farklılığınızı ortaya koyabilirsiniz.

Kişiselleştirilmiş raporlar

Kişileştirilerek hazırlanan raporları anında müşteriye sunarak bir adım önde olabilirsiniz.

Logo Mobile Sales Hakkında Merak Ettiğiniz Tüm Cevaplar

Serverım yok. Uygulamayı kullanabilir miyim?

Logo Mobile Sales’ten ERP’ye veri transferi için, gerekli servislerin çalıştığı ve dışarıdan erişim sağlanabilen bir bilgisayar/server olması gerekir.

Satış elemanlarımı gün içerisinde takip etmek istiyorum. Böyle bir özellik var mı?

Evet, Logo Mobile Sales ile satış elemanlarınızın günlük satış operasyonları (penetrasyon, tahsilat, fatura, sipariş vb.) üzerinden ve anlık GPS verisi üzerinden, gün içinde zaman ve lokasyon bazında takibini yapabilirsiniz.

Çalıştıgımız bölgede internet sorunları var. Uygulamayı yine de kullanabilir miyim? Offline çalışabilir mi?

Evet, Logo Mobile Sales offline çalışabilir.

Logarirmasoft Logo Yazılım e-Ekstre

Logo e-Ekstre

e-Ekstre, MT940 formatındaki tüm banka hesap hareketlerini tek tıkla ve kolaylıkla ERP sistemine aktarıp muhasebeleştirmeyi sağlayan bir e-Logo çözümüdür. MT940, uluslararası standartlarda belirlenmiş elektronik hesap ekstresi formatıdır. Bankalar tarafından iletilen, cari hesaplarda oluşan tüm hareketleri ve hesap açılış/kapanış bakiyelerini içeren MT940 formatındaki hesap ekstreleri, LogoConnect sistemine alınarak ERP sisteminde otomatik olarak muhasebeleştirilebilir.

Logo e-Ekstre Avantajları Nelerdir?

Hızlı uygulama ve güvenli kullanım imkanı veriyor.

Fatura ve muhasebe işlemlerinizi hızlıca hallederek yaptığınız tüm çalışmalara kolayca erişim sağlamaktadır.

Kolay entegrasyon

e-Fatura Gelir İdaresi Başkanlığı’nın sistemine kolayca entegre oluyor böylelikle tüm işlemleriniz otomatik olarak sistemde işleniyor.

Sınırsız yetkilendirme

Yetkilendirme işlemlerinizde size sınırsız bir erişim imkanı sağlamaktadır. Ödeme kaydedici cihaz maliyetinden tasarruf Tüm satışlarında e-Fatura çözümünü kullanan işletmeler, ödeme kaydedici cihaz (ÖKC) kullanma zorunluluğu olmadığı için maliyet avantajı elde ediyor.

Logo E-Ekstre Hakkında Merak Ettiğiniz Tüm Cevaplar

e-Fatura ile e-Arşiv Fatura arasındaki fark nedir?

e-Faturada, sadece sistemde kayıtlı kullanıcılara e-Fatura gönderilebilir ve alınabilir. e-Arşiv uygulamasında ise e-Fatura kapsamı dışında kalan, dolayısıyla bu uygulamadan yararlanmayan firma ve tüketicilere de e-Arşiv Fatura kesilebilir. Ayrıca ikinci nüshası elektronik olarak muhafaza ve ibraz edilebilir.

Bütün müşterilerime e-Fatura gönderebilir miyim?

e-Fatura uygulaması, elektronik faturaların sadece bu sistem içindeki mükellefler arasında gönderilip alınmasına imkan tanır. Dolayısıyla, e-Fatura mükellefi olmayan müşterilere genel hükümler doğrultusunda kağıt fatura ya da e-Arşiv Fatura düzenlenmesi gerekmektedir.

Kimler e-defter kullanabilir?

Logo e-Defter uygulaması, sadece Logo ERP çözümlerini kullanan firmaların değil, Logo kullanıcısı olmayan firmaların ihtiyaçlarına da çözüm sunar. Ayrıca, bilanço esasına göre defter tutan Gerçek ve Tüzel Kişiler e-Defter uygulamasından yararlanabilir.

e-Defter çözümünü kullanmaya başlamak için ne yapmalıyım?

e-Defter kullanmak isteyen işletmeler öncelikle Gelir İdaresi Başkanlığına yazılı başvuruda bulunmalıdır. Başvuru onayının ardından alınan Mali Mühür veya Elektronik Sertifikası sisteme yüklenir. Kamu Sertifikasyon Merkezi web sitesinden de Zaman Damgası programının sisteme yüklenmesinin ardından Logo e-Defter Çözümü kullanılabilir. e-Defter’den yararlanmak için Java’nın son versiyonunun yüklü olması gerekir.

Logarirmasoft Logo Yazılım Connect Modülü

Connect Banka

Connect Banka uygulaması ile tüm bankacılık işlemlerinizi kolaylıkla gerçekleştirerek, işlemlerinizin muhasebeleştirme sürecini hızlandırabilirsiniz.

Connect Banka Avantajları Nelerdir?

Farklı bankacılık işlemleri tek noktada 

Connect Banka sayesinde yerinizden kıpırdamadan tek hamlenizle tüm işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Operasyonel verimlilik

Her ölçekten işletmenin kullanabildiği Connect Banka, bankacılık işlemlerini kolaylaştırarak operasyonel verimliliği artırıyor.

ERP ile entegrasyon

Programın entegrasyonu sayesinde tüm işlemlerinizi tek tıkla hallederek zamandan tasarruf sağlayabilirsiniz.

Sistemdeki bankalar

Connect Banka; Akbank, Yapı Kredi Bankası, Garanti Bankası ve Vakıfbank gibi Türkiye’nin önde gelen bankalarıyla doğrudan entegre şekilde çalışıyor.