2 dakika tahmini okuma süresi

Logo İşbaşı Nedir? Logo İşbaşı Özellikleri Nelerdir?

Logo İşbaşı Nedir?

Logo Yazılım, Logo İşbaşı programı mikro işletmelerin gündelik ön muhasebe işleri için 2017 yılında geliştirilmiş ve kullanılmaya başlanmıştır. Logo İşbaşı, internet bağlantısı üzerinden

  • çevik ve kolay fatura oluşturma,
  • gelir-gider takibi, sipariş takibi,
  • stok takibi, cari takibi
  • e-Fatura gibi temel ön muhasebe işlemlerinin yapıldığı internet tabanlı bir ön muhasebe ve e-Fatura programıdır.

Logo İşbaşı Özellikleri Nelerdir?

Küçük ve orta ölçekli işletmelere güncel ve hızlı çözümler sunma anlayışıyla ile yayına alınan Logo İşbaşı herhangi bir kurulum ve eğitim gerektirmez. Çok hızlı bir şekilde Internet erişimi olan her yerden ön muhasebe işlemlerinin yapılmasına imkan sağlar.

Logo İşbaşı Neden Tercih Edilir?

Türkiye’nin haricinde ABD, İngiltere, Fransa, Hollanda, Rusya, Azerbaycan, Romanya ve KKTC’de kullanıcıları bulunmaktadır.

Logo İşbaşı’nın en çok tercih edilme nedenlerinin arasında ise

  • bulut tabanlı olmasi,
  • mobil uygulamaya sahip olması,
  • kullanımının oldukça kolay olması,
  • herhangi bir kurulum gerektirmemesi ve Logo Yazılım’ın kalite ve güvencesi başta gelmektedir.

Müşteri memnuniyetini merkezine alan Logo İşbaşı’nın kullanıcılarının işletmelerinin tüm finans ve muhasebe işlerini kolaylaştıracak bir diğer fayda, işbaşının sağladığı ücretsiz entegrasyonlandır. TBir merkezden banka hesaplarının yönetimini sağlayan Ücretsiz Banka Entegrasyonu ile banka hesap hareketleri otomatik olarak Logo İşbaşı’na aktarılabilmektedir. Logo İşbaşı’nda bulunan faturalar otomatik olarak işlenerek gider-gelir, borç alacak takibi oldukça kolay takip edilebilmektedir.

Logo İşbaşı ön muhasebe işlemlerinden başka e-Fatura ve e-SMM çözümleri de sunmaktadır. Alanında uzman Logo Yazılım danışmanlarının ücretsiz desteği ile e-Fatura/e-SMM’ye çok hızlı ve kısa bir sürede geçiş yapmaları sağlanır.

Logo İşbaşı Mali Müşavir Paneli Nedir?

Logo İşbaşı, mali müşavirlere özel geliştirdiği Mali Müşavir Paneli ile program kullanıcıları mali müşavirleri ile sanal ortamda çalışma imkânı sağlanmaktadır. Mali Müşavir Paneli, mali müşavirlerin Logo İşbaşı kullanan mükelleflerinin verilerini tek bir ekrandan görüntüleyerek tek tıkla kendi sistemlerine aktarılmasını sağlayarak mükellef yönetimini kolaylaştırmaktadır. Logo işbaşı’nın, Ön Muhasebe, e-Dönüşüm ve Ön Muhasebe Paketi olmak üzere üç paketi bulunmaktadır. Küçük işletmeler, Logo İşbaşı’na çok hızlı bir biçimde isbasi.com adresinden giriş yapar ve 14 gün boyunca ücretsiz olarak ister browser üzerinden ister mobil uygulama üzerinden kullanabilmektedir.

Logo İşbaşı hangi alanlarda kullanılır?

Logo İşbaşı hangi alanlarda kullanılır?

Sektörel olarak her gruptan kullanıcı kitlesi bulunan Logo işbaşı:

  • Serbest çalışanlar,
  • Teknik destek danışmanları,
  • Yetkili servisler, avukatlar,
  • Emlak danışmanları, eczacılar, ajanslar, esnaflar ve kuryelere

kaliteli bir müşteri deneyimi sağlamaktadır.

Ücretsiz e-Ticaret ve Pazaryeri Entegrasyonu ile kullanıcıların internet sitesi veya pazaryerlerinde gerçekleştirdiği satışlar otomatik olarak Logo İşbaşı’na aktarılarak otomatik faturalandırılır. İşbaşı ile zamandan tasarruf etmeleri sağlanır. Aynı zamanda kullanıcılar, Sipariş Yönetim Programı Logo İşbaşı vitrin ile ürün kataloğu tek bir adımda müşteriler ile paylaşılabilir. Çevrimiçi olarak kolayca sipariş alıp, anında faturaya dönüştürebilmektedir.

Ücretsiz Online Tahsilat Entegrasyonu ile müşterilerinden POS cihazı gerektirmeden kredi kartıyla tek çekim veya taksitli ödeme seçenekleri ile saniyeler içinde online tahsilat alınabilmektedir.

Ücretsiz CRM Entegrasyonu ile müşteri ilişkilerini, proje, iş, satış, teklif ve sipariş gibi süreçler tek bir ekrandan kontrol edilerek yönetilmektedir. Fiş Okuma Entegrasyonu ile market, restoran gibi harcama fişlerinin fotoğrafı çekilerek, otomatik gidere dönüştürülebilmektedir.

 Logo Yazılım İşbaşı