2 dakika tahmini okuma süresi

logo go 3 pratik bilgiler

Logo Yazılım Go Ürünü hakkında bilgiler

Logo Yazılım tarafından 2007 yılında kullanıma sunulan Logo GO, farklı sektörlerde faaliyet gösteren küçük ölçekli firmaların tüm ihtiyaçlarını karşılayan kurumsal kaynak planlama yazılımı olarak geliştirilmiştir.

Logo GO, stok, alim-satim, muhasebe, üretim, bordro uygulamaları ile ilgili KOBİ’lerin ihtiyaçlarına kolay, hızlı, uyumlu ve akıllı bir çözüm geliştirmek amacıyla tasarlanmıştır Kişiselleştirilebilir, hızlı, sade ve pratik arayüzle desteklenen Logo GO ve güncel versiyonları ile KOBİ’ler zaman ve maliyet tasarrufu elde ederek rekabette bir adım öne geçmekteydi.

Logo GO, interaktif raporlama özelliği sayesinde firmaların hızlı ve zamanında karar alabilmesine olanak tanımıştır. Yönetici konsolu sayesinde üst yönetiminin ihtiyaçlanna yönelik raporlara tam ve kesin olarak anında ulaşılabilmekteydi.

Logo GO ile anlık stokların, stok değer ve seviyeleri izlenerek yönetebilmekte, envanter maliyetleri kontrol edilebilmekte Ürünlerin fotoğrafları malzeme kartına eklenerek ürün ile İstenilen birimler eşleştirilebilmekteydi.

Logo Go ürünün özellikleri nelerdir?

Logo Yazılım’ın müşterilerine uctan uca yenilikçi ve kusursuz bir deneyim sunma misyonu ile geliştirilen Logo GO ile bir sipariş sisteme girildiğinde, sipariş ve teslimat için gerekli evrakların oluşturulmasından, malin faturalandinimasına ve zamanında teslimat yapılmasına kadar tüm satış ve sevkiyat süreci kontrol edilebilmekteydi. Alinan sipariş miktarı elde bulunan miktardan fazla ise otomatik karşı sipariş oluşturulabilmekteydi. Satış koşullarını gerek sipariş, irsaliye ve fatura geneli için gerekse bu belgelerde yer alan her malzeme için ayn ayrı uygulanabilmekteydi. Ürün ve müşteri bazında istenilen sayıda ve istenilen para birimi üzerinden satış fiyatı tanımlanarak bu fiyatın hangi koşullarda geçerli olacağı parametrelerle belirlenebilmekteydi.

Logo GO ile satınalma işlemleri, sipariş aşamasından, malin teslim alınmasına ve fatura girişine kadar tüm kullanılabilen Logo GO Wings çözümleri ile işletmelerin hayatını aşamaları ile kontrol edilebilmekteydi. Güncel ödemeler gibi bilgilere hızlı şekilde erişilerek alınan fiyat, indirim ve ödeme koşulları ile bu fiyat ve indirimlerin geçerlilik süreleri ile ilgili maliyetler de izlenebilmekteydi.

Logo Go 3 Modülleri

Logo Go ürünü hangi modülleri içermektedir?

Logo GO Finans Modülü, alici ve satici cari hesaplarını, banka, kredi kartları, çek ve senetlerin takibini ve kasa işlemlerini kapsayarak nakit akışının yönetilmesini kolaylaştırmaktaydı. Logo GO’nun banka kredi takip özelliği, bankalardan alınan ticari kredilerin etkin biçimde izlenmesini sağlamaktaydı. Bu özellik ile hem teminat karşılığında hem de teminatsız olarak alınan nakdi kredilerin takibi yapılmaktaydı. Kredi geri ödemesi, bakiye ve kalan borç durumunun her an güncel olarak görülmesi ile kredilerin geri ödemelerinin planlanması sayesinde nakit akışı takip edilmekteydi.

Logo Go güncel mevzuatlara uyumlu mudur?

Logo GO, sürekli olarak gerçekleştirilen güncellemelerle yerel mevzuat gereklerine tam uyumlu çalışma olanağı sağlamaktaydı. İşletmeler, standart hesap planlanını otomatik olarak oluşturarak hiyerarşik yapıya sahip hesap planı ile ana hesap altında yer alacak alt hesapları esnek bir yapıda istenilen şekilde tanımlayabilmekteydi. Muhasebeleştirme ile diğer program bölümlerinde yapılan işlemler için muhasebede oluşması gereken fişlerin otomatik olarak oluşturulmasını sağlamaktaydı. e-Beyanname özelliği ile vergilendirme döneminde mal ve hizmet alımları ile mal ve hizmet satışlarının bildirilmesinde kullanılan Form Ba ve Form Bs isimli bildirim formları elektronik ortamda erişilmesine imkan sağlamaktaydı.

Logo Go ürünü ile üretim planlaması yapılabilir mi?

Logo GO ile hazırlanacak ürün ağacı ile üretimleri takip etmek kolaylaşmakta; mamul, yarı mamul ve sarflar girilerek üretim gerçekleştirilebilmekteydi. Üretim safhalan tanımlanıp, ihtiyaç listesi oluşturulup, gerekli yanı mamullerin üretilmesi sağlanabilmekteydi. İnteraktif raporlama imkânı veren bu çözüm sayesinde raporlar tasarlanıp, kaydedilebilmekte ve tasarım kriterleri tekrar tekrar kullanılabilmekteydi.

Logo GO çözümleri 2010-2016 yılları arasında Logo GO Plus olarak pazarda varligini sürdürmekte iken 2016 sonrasında kullanıcı deneyimi geliştirmeleri ile zenginleştirilmiş ve Logo GO 3 piyasaya sunulmuştur. 2019 sonrasında da dijital dünyanın ihtiyaçlarını gözeterek zaman ve mekan bağımsız, her an her yerden kolaylaştırmaya ve verimliliklerini artırmaya devam etmektedir.