1 dakika tahmini okuma süresi

Logo Bulut ERP

Logo Bulut ERP Nedir? Logo Bulut ERP Ne İşe Yarar?

Logo Bulut ERP muhasebe işlerinizi çevrimiçi olarak yönetebileceğiniz çevrimiçi platformudur.

Maliyet avantajı sağlayın

Yeni geliştirilen teknoloji sayesinde herhangi bir sisteme ve kuruluma gerek kalmadan, güvenlik ve maliyet sıkıntısı olmaması sebebiyle size büyük bir avantaj sağlar.

Kesintisiz güncel hizmetten faydalanın

Herhangi bir güncelleme gerekmeden sürekli güncel olmasıyla işlerinizi kesintisiz olarak devam ettirebilirsiniz.

Verilerinizin güvenliğinden emin olun 

Verilerinizin güvenliğini sağlıyor, herhangi bir güvenlik tehdidinde felaket kurtarma senaryoları sayesinde veri kaybı yaşamadan güvenle kullanmaya devam edebilirsiniz.

Etkili stok ve maliyet takibi

Ürün ve malzemelerinizi sınıflandırması sayesinde stok kontrolünüzde kolaylık sağlıyor. Ürünlerin güncel maliyetini de takip ederek daima karlılıgınızı kontrol altında tutmanızı sağlıyor.

Satın alma ve satış sipariş süreçlerinde kolaylık

ERP servisi ile baştan sonra rahatlıkla yönetilip takip edilebiliyor. Satın alma ve satışa yönelik teklifler ve siparişler zahmetsizce oluşturularak iş yükü ve insan kaynaklı hataların önüne geçiliyor.

Anlık muhasebeleştirme

Muhasebe departmanının manuel işlemlerine gerek kalmadan sistem bütün verileri muhasebeleştirip otomatik olarak hesap işlemlerini yapabilmektedir.

Logarirmasoft Logo Yazılım Trakya Bayii

Kapsamlı ödeme ve tahsilat yönetimi

Bütün finansal işlemlerinizi anlık olarak güncel bir şekilde takip edebilirsiniz.

İleri malzeme yönetimi ile ürün çeşitliliği yönetimi

Ürünlerinizi farklı özellik ve gruplara göre tanımlayarak sayım işlemlerinizde karşılaştırma yapabilir ve maliyet hesaplamasını da kolaylıkla anlık yapabilirsiniz

Hızlı üretim fonksiyonu

Mamul ve malzeme fişlerini otomatik olarak oluşturuyor, demontaj işlemlere özel fişlerinde oluşumuna imkan sağlıyor.

Sabit kıymetlerin verimli yönetimi

Sabit kıymetleri özelliklerine ve gruplarına göre kategoriye ayırabilirsiniz. Sabit kıymetlerin bütün sürecini takip ederek amortisman değerleme çalışmalarınızı yapabilirsiniz.

Bütçelerde etkin yönetim ve analiz yeteneği

Yıl içinde yaşanan değişimleri kolaylıkla gözden geçirerek planlanan bütçe ile kullanılan bütçe arasındaki farkı analiz edebilirsiniz.

İleri seviyede finans işlemleri

Yatırım araçlarınızın ve faktöring, leasing, ve tahvil işlemlerinizin yönetimini de sağlayarak size geniş yelpazede hizmet sunmaktadır.

e-Dönüşüm süreçlerine tam uyum

e-Fatura, e-Defter vb. uygulamalarınızı istediğiniz anda Bulut’a ekleyebilirsiniz. Uygulama ile tam bir entegre şekilde çalışmaktadır.

Logo Bulut ERP

Logo Bulut ERP hakkında merak edilen sorular

Seçilen bulut ERP paketi ek özelliklerle zenginleştirilebilir mi?

Evet, seçtiğiniz paketi ihtiyaçlarınıza uygun ek fonksiyonlar ile zenginleştirebilirsiniz.

ERP servisinde verilerimi nasıl yedeklerim?

Verileriniz Logo tarafından otomatik olarak yedekleniyor ve Logo güvencesiyle saklanıyor. İhtiyaç duyduğunuz verilerinizi ayrıca Excel ortamına da aktarabilirsiniz.

ERP servisini kimler kullanabilir?

Bulut ERP servisinden, operasyon süreçlerini daha etkin ve verimli şekilde yönetmek isteyen tüm işletmeler faydalanabilir. ERP sistemini bulutta kullanmanın avantajlarıyla rekabette öne geçmeyi hedefleyen her ölçekten işletme, ERP servisini güvenle kullanabilir.